Målade utomhus!

  • 6 Min. lästid

Här är några vanliga franska målningstips för utomhusmålning


Planera ditt målningsprojekt för gott väder

Utomhusmålning är en trevlig sommarsol - den bästa målningen är en varm och molnliknande dag - lämpligt bris och lugn.Från den här guiden får du hjälpsamma tips om hur utomhusmålning lyckas med bäst och vad du ska ta hänsyn till när du målar al fresco-serien med dina trädgårdsmöbler!
.
Sök på dagen som ska skuggas och undvika att måla i direkt solsken - för snabbtorkad färg med sprickor och borstningsspår verkar som klara spår på ytan när färgen torkar alltför snabbt.
.
Al Fresco Frenchic Stadium Series för trädgårdsmöbelmålning Duckling.
.
För kallt är inte bra att måla, färgen torkar inte och håller inte på sin kalla plattform. Rains och för mackar är också värda avvärda; Nightweight and Summery Spoils Torkningsprocessen för bara målade möbler och skada den relevanta färgytan. Således bör väderrapporten undersökas i förväg om det inte finns något tak där man ska måla.
.
Al Fresco Series har många fantastiska madrasser som är vackert lämpade för uteserveringar, terrass och balkong! Pulver nyanser är lämpliga för både gamla miljarder, i en modern, inbyggd gård med sten och träytor.Läs mer om alla fransks-serien här.
.
.
Tror du att din gårdsmöbler är för gammal för att måla? Du kan bli förvånad över hur vacker om dem kommer att komma! Al fresco-färger har nya typer av funktioner som du inte hittar från andra markörer för att hitta: En slitstark och UV-skyddad al fresco-toner får du en platt och slät, underbart madrass utan primer eller beläggningar.
Al fresco är EN71: 3-certifierat, som alla andra fransmärken, är det därför säkert att måla barnmöbler.
.
Kraftfull rosa dusky blush frenchic paint finland.
.
Kolla sedan ut om för kallt eller varmt för att måla utomhus - att torka ut utanför Al fresco-färgen kräver minst +10 grader av de första 48h (dag och natt).Eller måla utomhus och bära utemöbler försiktigt inuti eller in i taket för en natt efter några timmars torkning.
Noggrannhet belönas som ett bestående mål!
.
Blå trädgårdar bord frenchic färg finland al fresco.
.
När du använder Al Fresco-serien färgar, alltid måla minst två våningar. Två täckande och intakta målningar gör det till en fuktbeständig yta. Al Fresco-serien är lämplig för både inomhusmöbler och utemöbler.
 
Du kanske vill lägga till några våningar till den torra färgen (24h) med några lager av efterbehandlingsbeläggning, det lägger till glansen och ger mer slitbanor på hårdkrävande destinationer. Det är därför en smak, inte nödvändig.
Al fresco nyanser torkar i matt.
.
 
Om du inte är helt säker på al fresco-lämpligheten, prova det först till ett litet område - det finns lämpliga provstorlekar för testning.
Samtidigt kan du nå färgens färg och hur man täcker din valda nyans och du kommer att hitta hur verkligen de skurkliga al fresco målarna är du!
.
Den franska serien av alla färger är vattenburna och de avstötar smuts, fett och olja. Om en träutmöbler som tidigare är oljat, kan färgens stabilitet inte garanteras - ibland utgår oljan trädet på ytan för jämn år.
Trälkvaliteten kan vara relevant för färgens stabilitet och målet med färgen: de andra trälekvaliteterna är naturligt porösa eller oljiga, såsom teak eller andra "lövträ" -kvaliteter.Vissa trädgårdsmöbelbehandling har använts för att använda en oljebaserad beläggning eller ett träskyddsmedel som är utformat för att förhindra vidhäftning av andra ämnen på ytan. Det kan vara att det inte finns någon färg ovanpå dessa skyddsbehandlingar. Särskilt om du har förvärvat dina möbler, är full säkerhet inte alltid i föregående års behandlingsagenter. Så gör testmålningen före ett större målningskontrakt.
.
Förbehandling och preparat
Alla målade ytor ska vara rena och torra.
Frenchic-serien målar har utmärkt infektion, så du borde oroa dig för att ingen extra är kvar mellan färgen och ytan för att förhindra färgadhesion.
En lös eller fläckig gammal färg ska tas bort innan du målar. Också, hem och rost bör tas bort eftersom hemmet vänster bakom färgen och rosten kan nås genom den nya färgytan i tiden. Om du målar en metall, notera att al fresco-färger inte har några korrosionsämnen.
Frenchic Market Series för trädgårdsmöbelmålning.
Dricks! Lyft de målbara möblerna lite högre - till det gamla bordet, till exempel ser du bättre i hörnen och hålen. Se till att din häftklammer eller nivå är robust och varar möblernas vikt. Börja en målning från botten - vänd sedan stolen eller bordet upp och ner och måla först botten och fötterna i par. Om det finns många små utrymmen i möblerna, använd ytterligare stövlar för att höja utrymmena, så de är lättare att målas två gånger. Om du fortfarande kan placera en målningsnivå så att du enkelt kan rotera det, är målningen snabb och du kan enkelt titta på målningarna från de olika delarna.
.
Skydda möblerna från plattformen med en gammal trasa eller i ett ark och använd självständig skyddsutrustning under målning: kom ihåg minst handskar, skyddsglasögon, långärmad tröja och byxor. Du kan läsa mer av skyddsutrustningen från den här länken.Kom ihåg att ta före och efter bilderna!
.
Frenchic från checklistan:
  • Rengöring av möbler, Minska sköljning och yttorkning
  • Ytbearbetning och avlägsnande av damm från ytan
  • Måla det första lagret för torr och ren yta
  • Låt torka enligt instruktionerna 2h
  • Måla ett nytt lager och låt torka 2h
  • Måla de nödvändiga extra lageren och låt möblerna torka vädret skyddat åtminstone 48h före försiktigheten
  • Akta dig för ytor i tre veckor
Tips: Håll i färgbubbla-kåpan eller tygen på utsidan medan du målar att det inte finns några föroreningar från luften eller borsten till färgspindeln: damm, smuts, pollen, nålar etc. Smutsig färg förblir inte.
Hållbara förluster av franska färg Finland.
Tvätta alltid nya borstar före projektets början och slutligen måla arbete. Med en ren och lätt fuktig borste är målningarna vackra. Du kan läsa mer om valet och behandlingen av penslar.
Möblerna ska tvättas före målningen (använd inte en tryckbricka som tar vattnet djupt in i trädet). Tvätta kan göras med sockertvålar och handfat.
De tvättade trämöblerna är värt att torka försiktigt. Som en tumregel bör du hålla: tvätta och måla på olika dagar. Trämöbler utomhus under vintern kan vara för våt för att måla tidigt vår, ta inredningen för att torka vädret före målningen.
.

Al fresco är en möbelfärg

Men våra kunder målar många andra material och föremål, med eget ansvar. Du hittar alla typer av idéer, erfarenheter och tips om vår FB-grupp.

Sabloona och figurativ målning ut på vägarna och trappan har varit i de brittiska sommarmålningarna - precis som vi är oförändrade - ett trevligt sommarmålningsprojekt som fortsätter att måla nästa sommar.
Sand, regn, is och snö äter färgytan och den porösa ytan, men den mest bekväma är designen och genomförandet av ett nytt målningsprojekt.
.
Betongplattor SabloonAmaking frenchic Paint Finland al fresco.
 

Torkningstid och härdning av färg

Torkningen av färgen och härdningen av färgen är olika saker. Al fresco är en vattenburna färg. Torkningsprocessen börjar när färgen ska borstas in i möblerna - avdunstningen av vattnet tar ca 20 till 30 dagar och samtidigt de andra färgskyddssynen. Du kommer att märka en stor skillnad i färgen på färgytan när du låter ytan i fred nå sin slutliga hårdhet.
Du kan ta möblerna för försiktig användning 48h efter torkning, men kom ihåg att färgen fortfarande är frisk tre veckor.Lägg inte kuddar, tyg, behållare eller tunga krukor över den målade ytan omedelbart efter målningen.
 
Al fresco är en touch torr på 1 timme och den övre målningen kan göras min. Efter 2 timmarVädret är bra. Följ torkningstiderna och läs instruktionerna på sidan av färgen kan alltid vara innan du målar.
.

Minst två av målningsskikten

Beroende på målningsytan, dess material och färg, och från den nya tonen du väljer, kan du behöva måla några lager mer än normalt, speciellt om tonskillnaden är stor mellan vaxytan och det nya målet.
Normalt krävs färgskikten för åtminstone två. Till exempel kan porös eller gammal, räfflad träyta och rå trä absorbera överraskande mycket färg.
Al Freskos fuktmotstånd genereras från minst två vikningsskikt. Vill du ha mer målningsinstruktioner? Läs också dessa.

.

Förvaring av målade möbler

Måla de möbler som du kan hålla på vinterns väder i skydd.
Förvara dina målade trädgårdsmöbler för vinter under det slitstarka, torra beståndet och förbered dig för normal plattformsmålning på våren om möblerna bärs i förvaring eller stapling.
Ett bra lagringsutrymme är torrt, coolt och rymligt. Timing ut ur utsidan kan orsaka fukt för mycket - fukt som svullnar trämöblerna och det är inte bra för färgytan.
Yard och trädgårdsmöbler är med hårda spänningar utomhus: deras överföring, stapling, temperaturfluktuationer, solskydd, regnar och fuktighetsliga ytor - sola, sand, grill, nålar, löv och fåglar och andra skott och andra skott bör rengöras från målade ytor omedelbart, med vatten eller ett mildt rengöringsmedel.
.
Grönmålad cykelvis gammal salvia al fresco frenceic paint finland.
.

 
.
❤️ Trevliga målningar!

Sök efter produkter, blogginlägg osv.