Prova dessa sju olika typer av möbler

  • 5 Min. lästid

Stil är gratis!

För att återmåla dina möbler, underskatta inte vikten av det korrekta målvalet för resultatet eller valet av målningsstil. Alternativ är otaliga målningstekniker och stilar som du kan använda för en ny eller gammal möbler för målning och skrovstilförändringar än i interiörbloggar.

Se sju olika möbeltekniker för att skapa ett unikt, personligt och övergripande fantastiskt nytt utseende till dina möbler som passar alla dekorationsstil.

1. Komplett, slät matt yta

Dagens trend är att måla möblerna i en monokrom, en perfekt felfri matt. Ta den här stilen framåt och lägg till Matto ytan på ytan guld- eller koppar, Omedelbart gör möbelgraden mer snygg och tidlös. I den franska serien av vaxad krita färg finns det en helt ny funktion som gör ytan lätt slät och stabil. Den "självnivellerande" -funktionen släpper ut ytan såväl som sig själv och det är litet eller inget spår av borsten. Den släta ytan blir också genom att doppa borsten i vatten under målning eller så kallad. med en duschflaska teknik. Läs om denna teknik mer om den franska guiden.

Rosa vaxad limefärg frenchic färg.

2. Metallfärg

Guld, brons, koppar och silverpigmentfärger Du kan använda alla möbler, markering och dekorativa artiklar - till exempel inom ramen för den dekorativa spegeln.

Förbanna här för att visa den bronsmålade fåtöljet med en brons ton!

Metal Paint Frenshels frenchic-färg från serien.

Med metall Du gör spektakulära dekorativa målningar, Sablaon-patienter eller gränser för möbler, inre och sidohål i lådor eller under sprickbildning. Om du vill prova en riktigt djärv kombination, prova den gröna metallplattan tillsammans med starka, ljusa nyanser.

Du kan kombinera franska CS-serien av metallplattor med varandra och göra tonerna av en antik orientering i sig. Hur skulle du låta på Shampanjans skuggade byrå? Kombinera sedan guld- och silverpulver.

Du kan avsluta en svart eller vit flotta med en stilfullt metallplattform eller målade fötter.

Frenchic målade med metallmålad.

3. Ljusa nyanser

Ibland behövs interiören för att öka värme och attraktivitet. "Uttalande bitar" - Nuo uppmärksamhet, personliga möbler kommer till interiören.

Blue Lime Paint Al Fresco Frenchic Paint Series, Kyssa mig slog.

Bildens byrå är målade med skuggan av "kyss mig sluely", al fresco serie.

Du kan måla din egen hemfärg i små eller starkt prova en av stolarna, lipplanerna eller lådan, med olika, ljusa och starka nyanser av din inredning, som medelhavs- eller mexico-stil-toner (försök rosa, blå, gul, grön och röd) som gör dina möbler ett hemfärgbalans.

Bildens byrå är målade med "flamenco'-tone, den ursprungliga artisan-serien.

4. Möbler konsumeras

Professionella och hemmatatorer Möbelstil: Färgytans konsumtion i inredningen är populär och kalkstenfärger är bara perfekt för denna teknik. Med denna teknik får du en elegant åldrig eller bohemist förfluten yta till en ny flotta lätt, beroende på hur du använder den här tekniken.

Du kan skapa denna teknik - antingen i en glad eller tungt konsumtion. Oavsett om dina möbler är en loppfälla eller konventionell IKEA-flotta, kan du helt ändra den med högkvalitativ möbelmålning och olika målningstekniker.

Vaxteknik

Av de olika konsumentteknikerna är det lättast. Börja förbereda träytan. Städa det Sockertvål'LLA, en konstig yta lätt om det behövs och torka av ytan ren och torr. Måla den första tonen på ytan och låt den torka perfekt.

Då är det en nope: Mer Rensa möbler De punkter du vill se slitna, t.ex. hörn, kanter, handtag). Vaxet kommer att avvisa det nya färgskiktet från dessa punkter som ger det slitna intrycket.

Lägg nu till ett annat lager till en annan ton i möblerna, inklusive vaxade områden. Låt det torka. Torka av möblerna med en mjuk, luddfri trasa, färgen kommer lätt att avlägsnas från vaxet.

Om du fortfarande vill lägga till förbrukningar kan du använda lätt stålull eller slipplattform för att avlägsna färgytan. Slutligen skyddar vaxmöbler överallt - sålunda passageprov och ytan på ytan.

På så sätt gjorde du en underbar flotta - som en inre rörelse bara förvärvad!

Hämta alltid ett giftigt naturligt vax, till exempel en franskc-serie mjukpridande flottor. Läs mer om användningen av vaxer i möbelfärgen här.

5. KrakeoLation - Gör en krackad färgyta

'Shabby chic"Stil är fortfarande trendig i inredning, särskilt i landets hemvist, men är också väl lämpad för modern, skandinavisk inredning.

Den krypade ytan liknar en gammalfjädrad oljemålning. Denna teknik är bäst i plana och omfattande ytor, såsom garderoberdörrar, bordsskydd - men också i detalj, såsom tabeller eller möbeldekorationer. Krakening gör en möbel eller yta av antik och äldre, men passar också in för att göra den lämplig för modern inredning snygg. Du kan också kombinera en jämn och jämn färgyta och spricka i samma möbler.

Lätt: Måla de beredda möblerna med den ton du vill ha eller med en frensheé-pigmental. När färgen torkas, lägg till ett lager Lätt sprickbildning-Kockeloorizing agent och låt det torka. Den första, den lägsta färgen visas i den andra, huvudgolvet på plattformen, så du kan välja antingen en ny ton till ett annat lager eller använda samma ton, varigenom resultatet är sofistikerat och elegant.

Välj även en säker produkt: Ej giftfri och certifierad fransk serie Easy Crackle-Krakelator. Du behöver bara den här produkten till den crakening tekniken.

Krinkagenten kommer därför mellan de två lagren av färg. Du kan markera sprickor i sista vax eller "Torrborste.

6. Sabloonat - Underbara kakelmönster är nu i inredningen i

Sabloon målning är nu en topp trend. Du kan mönstras med sabloon väggar, golv, möbler ... det är snabbt och ingen färg behövs.

Du kan välja mellan många olika ämnen enligt ditt projekt, valet kan påverkas. Vill du franska ovanpå dina lådor? Mandalamönster eller kakelmönster?

Det mesta av Sabloon har skyddats från en tunn plastfilm som är lätt formad enligt formen av möblerna i målningsarbetet.

Helt enkelt: Förbered en målningsmöbler eller ett område, satt till Sabloona till önskad position och färg. Du kan måla med en Sabloon-fog med en stubbe eller till och med en smal roll.

Taping hjälper Sabloons att hålla sig på plats och genom att mäta Sabloon-anpassningen i mitten av möblerna eller regionen. Börja från centrum Om mönstret inte går i intervallet - kan du äntligen göra kanterna och klippa till Sabloona hälften för att underlätta torkningen av kanterna. Ibland kan det vara användbart att använda två liknande sabloons, påskynda arbetet.

Använd färg med malt tills du får känslan av hur mönstret är format. Först försök Sabloons till en plattform om du inte tidigare gjort Sabloonamaking. I större områden, tvätta Sabloona och verktygen mellan det rena Sabloona-mönstret upprepas vackert och exakt. Besök "Frenchic Paint Finland" -gruppen med fantastiska Sablades och användbara projektbilder.

 

7. En blekad yta

Den bleka ytan är en rolig möbelmålningsteknik - ytan som solens ljus eller vatten under åren.

Börja med att måla bottenfärgen (helst mörk ton) låt den torka perfekt. Sedan måla nästa lager med en ljusare nyans, som täcker möblerna igen helt. Du kan omedelbart börja torka färgen bort innan den börjar torka. Torka av så mycket som du vill, beroende på hur du vill ha ett mörkt eller blek utfall.

Du kan lägga till den här "torra borste" -tekniken för att få mer ljusstyrka och lägga till en annan effekt på ytan. Avsluta ytan med vax.

Det finns inga regler i den här tekniken - du kan ansöka kreativt med de toner och möbler du vill ha - som ett resultat har du en underbar effektyta.

Dela detta dessa tips för din vän:

Sök efter produkter, blogginlägg osv.