Återvinning Försvar - Gör dig själv i din egen stil

  • 5 Min. lästid

Är du en vän av återvinning?

Min stil i hemmet förändras, utvecklas, minskar eller stora - det lever i tid med dig. Det viktigaste är att du underhåller ditt eget hem och interiör med möbler och färger som du gillar - träffar och träffar bör komma under resan.

Återvinningstransportör och gamla möbler är ett bra sätt att skapa en atmosfär och lager där andrahandsmöbler har sin egen fascinerande historia. Den franska färgserien härstammar i passion för rehabilitering av gamla möbler och målet att främja återvinning och självblandning. Vi älskar olika stilar, färger, atmosfäriska och avkoppling av överflöd, skickliga, entusiastiska och självtäckta kunder!

Hantverk och självuttagande dekorationer är prestigefyllda - inklusive möbler, du kan också redigera nya typer, mer lämpade för dig. Du kan renovera, reparera, redigera, färg eller bara uppskatta och fortsätta använda begagnade möbler och inredning. Den gamla träbädden kan vara oanvändbar och därför tillgänglig gratis för den första hämtningen, men vackra och intakta sängar är värdefull inredning.

Gamla trämöbler är gjorda för att motstå

De sjönk användningen och tiden mycket bättre än de nuvarande plattformarna - inköp av begagnade möbler är alltid ett personligt val, en liten eko. I de gamla möblerna är det ofta fascinerat av sin potentiella historia.

Green Vitrin Dish Cabinet Frenchic Paint Finland Victory Lane.

Alla spår, repor och hål i möbelytorna indikerar att möblerna har hållits och används mycket. En fullfjädrade möbler kommer lätt att vara i hundra år - det kommer också att återuppta målningar och reparationer. Du kan mycket väl ändra nycklarna till sina nya, liknar och väljer din favoritfärg med dina möbler - det är bra att de gamla möblerna har kommit till ett hem där det värderas och når det igen - det är gjort under det.

Green Vitrine Dish Cabinet Frenchic Paint Finland Victory Lane 1.

Återvinningstransportör betyder inte stilade stilar, men ett budgetvänligt sätt att implementera din hemstil unikt och personligen - färgstark eller stilfullt. Du kan fokusera på att dekorera färger, formulär eller era - du kan implementera skandinavisk inredning eller jaga fantastiska, fullkött romantiska möbler - och vanligtvis alltid i bråkdelen av nya priser!

Välj bara var du ska börja

Att rädda en begagnad möbler är både trendiga, det miljövänliga, men också med en hobbyhobby och passion! Vad gör det roligare än att göra en långsiktig "upptäckt" från online-skärmarna och söker redan efter en ny historia om möblerna.

Maintable blackjack frenchic paint finland.

Anslut de gamla möblerna för att förändras kreativt med dina andra hantverk och klädselvävhuvuden igen eller gör en makrame-ledningar eller tofsar på spisstenen eller målar möblerna i sig med vackra dekorationer som tidigare. Om ditt värde i ditt land är idealiskt för den kärleksfulla och återvinning av använt, och värderar handgjorden, kommer du säkert att behålla franskserien.

Maintable blackjack frenchic paint finland.

De använda möblerna behöver inte vara antikviteter eller speciella så att du kan måla den och ändra din egen stil - du kan göra så nästan alla möbler och inredning. Skälen till förändringen kan till exempel vara gulgad, gammal tallmöbler, paneler, mörka eller på annat sätt tråkiga möbler eller väggar du vill ändra, färg, ljushet, kanter. Ibland bara ett stänk av färg i nuvarande möbler, a Vägg eller ett kök motståndare för att spara ett nytt förvärv. Kanske vill du bara hämta och ny färg runt dig - det är också tillåtet. Du väljer bara en möbler eller ett rum där du börjar!

Plocka upp de bästa stilidéerna och kombinera

Plocka upp vår hemsida och FB-grupper med de bästa DIY-idéerna och dina fötter ännu bättre, lämpliga för dig själv - Frenchic Groups kommer att kunna och våra entusiastiska kunder ger oändlig inspiration för självblandning och återvinning av färger och tekniker modig genom att kombinera.

Blåmålade möbler Nightstand Small Cabinet Duckling Frenchic Paint Stadium Series.

Våra kunder älskar de franska seriens vackra nyanser, som bara passar för att passa någon dekorativ stil. Kraftfull, matt frenchic nyanser Den härliga serien har flera färgtoner som liknar gamla matt traditionella fartyg och av den anledningen är de vackert lämpade för både gamla möbler som äldre byggnader och deras andar.

För modern och skandinavisk och boho-stil inredning, kommer du också att hitta en ny vit "Dazzle Me! Green, ren vit" blackjack och fantastiska neutrala och jordiska nyanser.

Den lekfulla och färgglada, jämn retrostil eller vintage-stil inredning har orange, gul, grön, brun och söt pastellfärger. Franskserien har över 60 beredda toner.

Det finns många måleri och idéer - du kan bara måla en del av möblerna: hur skulle du ta och moderna svarta ben till det gamla mat- eller soffbordet? För resten av möblerna kan du mala till en ren vacker träyta - så lite färg är tillräckligt för det här projektet, men slutresultatet är en underbar och elegant möbler - säkert billigare än rörelsen. Välj en nyans, till exempel svart loof, från Lazy Range-serien.

Du kan göra detsamma genom att använda en pulverrosa ton av "dusky blush" all fresco serie, bordets uttryck är helt ändrat och skulle vara lämpligt för landsbygd och blek inredning.

Våra lättanvända produkter är också lämpliga för mindre målningar - Det finns mer nickens och tips om målningsinstruktionerna att göra. Du kan läsa mer om våra bloggar hur man implementerar en mängd olika målningstekniker och stilar av möbelmålningar. Kanske kan du hitta hemifrån eller stuga den gulde en tallkloka, som bara väntar på ett nytt mål - till detta projekt idag hittar du ett franskt blogginlägg.

Miljömedvetna konsumenter och dekorationer är verkligen oroade över världens konsumentproblem och användningen av naturresurser, som används genom att erhålla, möbler och inredning kan påverkas av sina egna konsumentvanor och styra dem i en mer hållbar riktning genom att gynna, Till exempel, rot, återvunnet inredning istället för ny.

Hot som senap målade nackdel med frenceic paint finland.

Hantverk och självblandning är också värdena för våra franska kunder - alltid behöver inte köpa nya.

Varm som senap målade gult bröstkorg av fransfärg Finland.

Med en liten ansträngning och kreativitet får du gammal inredning en hel nyutseende - "Glower" behöver inte betyda "fabrik" men ny till dig och ditt hem.

Ändra lite eller mycket

När du har bestämt dig för att ta över de gamla möblerna, börja med städning. Rengör möblerna noggrant från insidan och utsidan försiktigt till hands med vattentvätt. Använd ett rengöringsmedel för möbel som tar bort fetter och smuts från ytorna och något nikotinfett. "Socker tvål" är ett skummigt och kraftfullt möbelt rengöringsmedel (en rogue försegling) för att enkelt komma åt möblerna i målningstillståndet. Tvättmöbler är också fresses och får titta på en ren yta.

Denents och repor är ett tecken på hållbarheten hos möblerna och bristen på användning - du kan älska repor och deras berättelser och låta dem stanna kvar i möblerna. Ibland är det tillräckligt att ändra de nya plattformarna till byrå eller lägga till moderna pinni fötter till de gamla bokslutet - en ny inredning eller rumsförändring behöver inte vara en dyr investering. Oavsett om dina möbler återhämtades, erhölls eller en flotta, kan du med våra riktningar för att ändra flottan ser så lite ut eller så mycket som du vill.

Nougat byrå Marknadserie Frenchic Paint Finland.

Den rena träytan kan vara vacker med alla toner. Om du vill lämna det kan du hantera träytor och nivåer med möbelskador. De finns i olika nyanser och du kan enkelt få ett nytt, modernt look uteslutande genom att vaxa möblerna, antingen helt eller bara. Den franska serien av möbelvågor är bivaxbaserade, mjuka och icke-toxiska naturliga bröst.

När din stil ändras kan du sälja eller ge en flotta igen till nästa kärleksfulla hem - kanske finns det en flotta löper ut igen!

Välkommen till en unik frenchic-grupp!

Våra kunder uppskattar toxiciteten hos fransiska produkter och användarvänlighet. Frenchic Paint-serien hittade hantverk och hemUppskatta återvinning av möbler och självblandning - vi försökte tillhandahålla högkvalitativa produkter för mångsidiga. Testade och certifierade franska serien har kunnat ta emot dina prestigefyllda utmärkelser på sina nya produkter och kvaliteten enkelt försäkrar både en professionell som hemlandet.

Serien av egna FB-grupper kommer att kunna titta på internationella och inhemska hem och trädgårdar - vår FB-grupp är en unik och aktiv plats där skickliga och entusiastiska domäner och yrkesverksamma kan introducera sina egna möbler, DIY-idéer och franska implementeringar!

Kom till en grupp för att titta på vad som är nu i den inre målningen, vad är "färgblocket" eller hur du gör roligt och visa trädgården i den gamla cykelfälgen! Har du en vän som älskar återvinning, självblekning, inredning eller renovering? Berätta om franska och bjuda in honom till gruppen tack!

- Välkommen ombord!

Sök efter produkter, blogginlägg osv.