Komplett svart limefärg

  • 2 Min. lästid

Blackjack"Eller loof❤️?

.
Har du letat efter en perfekt svart limefärg? Lacrice's Black Matt Yta? Sådana nyanser finns i franska serien!
Svart apotekspersonal på bröstkorgsmålad fransk färg med en serie blackjack-lime-färg.
Foto: Orange Dölj - Gamla Pinewood Pharmacist målade med blackjack svarta nyanser.
Den svarta färgen ger bitarna, gör en galen och har ett underbart par med träytor eller råttor. Svart är kreditförlusten av Bohokod och Scandinavian Interior Design. Den klassiska och färska svarta och vita väggdekorationen kommer igen och det är också perfekt för elegant matt. Anslut sedan svart ren, skimrande vit Bländar mig!-tona.
.
Djup, svart ton finns i två olika serier. Loof är en inomhus-avsedd möbelfärg lata range serie och BlackjackDet finns en svartmonterad ton av al fresco serie.
Svart blackjack frenchic serie av sängmålning.
På bilden är bäddens kropp målade på Blackjack-tonen, Al Fresco-serien.
.
Målade du en garderob eller en diskmaskin? Försök att måla insidan av skåpet i svart, det betonar fina varor - disk, linne promenader eller retro tyg. Utsidan av skåpet kan vara en lättare, en bra kombination är till exempel en bärare grå Swankypants och svart loof.
Svarta krukor för en vaxad svart lime Laof fransk pint.
På bilden: Waxy Chalk Paint Loof, också lämplig för målning av köksmöbler.
.
Mordernit Cuisine är nu mörkt, även svart. Du kan måla ditt gamla träkökskåp med fantastiska franskac-serierfärger! Besök inspirerande projektsidor och tonalternativ för franska av den franska serien i sin egen FB-grupp och du kommer att ta reda på hur mycket exempel på gruppen finns i målade köksskåp! Läs mer om ditt eget bloggpost, tips om pentryets målningsprojekt.
Målning av köksskåp Black Lime Paint al fresco blackjack frenchic färg.
.
Frenchic Paint Seriefärgerna har helt nya funktioner som gör att du enkelt kan få en fantastisk, stadig yta! Dina målningar kan vara trappor, räcken, mellandörrar, väggar, listor eller möbler - Frenchic-serien av hållbara färger hittar du fantastiska, mjuka dekorationstoner i alla stilar - hem eller stuga.
Spegeln på korridoren med en svart limefärgadon i franska serien.
Om du inte tidigare har provat vår serie, välj en svart loof-ton Lat sortiment Serie.Frenchic Series Paint-funktioner har förnyat kalkmålningen och gör målningen kul och resultatet för det vackra och slitstarka!
De nya gamla möblerna i franskac-serien toner - som ett resultat av snygga och moderna möbler, utan designmöbler prislapp!

.

Dela detta dessa tips för din vän:

Sök efter produkter, blogginlägg osv.