Således gör du en sliten leta efter en möbler med en kalksten

  • 5 Min. lästid

Lär dig att göra förbrukning!

Vill du ha dina möbler att vara vackra, vackert äldre - som en antika möbler utan en antik plattformspriset?

Denna stil är bäst lyckad i krita färg / limefärg!

Shabby chic möbler målning med limefärgar av äpplet i mitt öga bröllopstårta ljus och brun vax frenchic färg.

Du kan göra det slitna och pantiniserade leta efter alla möbler - bara välj ditt hem från vilka möbler du börjar. Du behöver en kalksten, slipplattform eller santa papper och en fri eftermiddag.

Det enklaste och okomplicerade sättet är att slipa bort från vinklar och kanter. Det finns andra sätt att göra en lappad "Shabby Chics look efter en möbler som en torr borstning av" torr borstning "eller ljussteknik. Lär dig hur enkelt och på ett roligt sätt kan du göra den gamla och slitna färgen på din vackra inredning.

Shabby chic möbler målning med limefärgar av äpplet i mitt öga bröllopstårta ljus och brun vax frenchic färg.

Bilden byrå är målade i två toner: grönt äpple i mitt öga och vit bröllopstårta. Massor av konsumtion och brunt och ljust fransiskt vax. Användningen av vaxer kommer att lära sig mer i den här bloggen.

Samla tillbehör - dessa behöver åtminstone:

  • Skyddsglasögon eller tyg
  • Santaper eller slipning
  • Måla
  • Mål
  • Mikrofiber
  • Stålull
  • Flotta
  • Ljusstake

 

Hur man gör förbrukningar på möblerna?

1. Förberedelse

Börja med att sprida tyget eller tyget under möblerna till arbetsområdet. Ta bort möblerna från Het, tangenterna och handtagen - lagra dem försiktigt i rutan. Ta de nödvändiga tillbehören för målningen av möblerna.

2. Rengör och slipa möbler

Förbered dina möbler. Torka flottan om det behövs SockertvålTvätta, skölj och torka. Hej lätt alla lös och fläckig färg såväl som skarpa hörn.

I sanden, använd varierande styrka på olika ställen på ytan - det här kommer att hjälpa färgen att absorbera en ojämnt och ökar det gamla, patinerade utseendet.

Samtidigt, slutet i slutet av de skarpa hörnen och kanterna, hjulet de är vackert slipande i gamla möbler.

När du är klar, torka slipstoftet med en mikrofiber.

3. Måla

Nu kan du börja måla! Det finns många olika sätt att använda och kombinera för att ge ett vintage utseende.

När du använder en kalkstenfärg kan du välja att måla i träögon, djärvt "där" här i stil eller åtta-formade borstade borstar.

Kom ihåg att du bär, vintage look, du slutar inte ytan. När det första lagret har torkats, bestämma om du vill att färgen ska slumpmässigt målas eller vill du ha mer som täcker färgytan vid nästa lager.

Om du vill att möblerna ska se ut som det målades flera gånger, få två olika toner. Det första tonskiktet återspeglas således i de konsumerade punkterna under den huvudsakliga färgen.

Lär dig att göra förbrukningar av fransk färg, läs inredningsbloggen.

Det roligaste resultatet kommer att komma när dina toner är kraftfullt olika, till exempel motparter. Om du vill att möblerna ska vara synliga under färgytan är en ton tillräcklig för denna teknik.

"Torr borste", målning med en torr borste: Du kan markera kanterna och hörnen av denna teknik eller färg över helt. Endast en liten färg i den här konsten är färgen i denna konst och ingen täckyta. Prova en vit eller grå ton med "torrborste" teknik ovanpå någons mörka ton - du får en fantastisk slumpig yta.

Ljus - gnugga ljuset i möblerna till de platser du inte vill ha färgen. Speciellt i hörnen och kanterna. Måla möblerna och ta reda på att färgen inte tar tag i ljuset i de behandlade punkterna. Torka färgen från dem med en smutsig trasa. Prova den här tekniken för mörka, ommålade trämöbler - kombinera ljusfärg.

4. Förbrukning med stålull eller Santa Paper

När de målade möblerna är torra kan du börja göra förbrukningar med stålull eller Santa Paper - eller båda beroende på hur starka konsumentleverantörer du vill ha. Om du målar två våningar, prova stålull och slipfärg öppen genom att avslöja träytan. Prova stålull med roterande slipningsrörelser och longitudinella kanter.

Använd en mängd olika makt för att bli vackra, naturliga områden. Konsumera de saker som annars skulle spendera. Hörn, kanter, lådor, präglingar och andra högtalare med förbrukningar som knoppar och kärl.

Börja slipning lätt och fortsätt tills du är nöjd med utseendet. Slutligen torka slipstoftet från ytorna.

5. Lägg till ett möbelvax

När dina möbler är målade, har torr och slitage gjort, tillägg flottamed en vågor. Använd ett vax rättvist och kom ihåg att det extra vaxet alltid är avstängt. Syftet med vaxet ska absorberas i förbrukade punkter i träytanTuffar slut i lager. Tunna vaxskikt ser vackra ut.

Brunt fransiskt vax på färgytan ökar det slitna utseende och "åldrande" ytan vackert. Också med andra färgade vågor lägger du till patina till färgytan.

Gillar du ett sprickmål?

Du kan enkelt göra en sådan ny eller gammal flotta med den franska serien lätt crackle crackering agent.

Det krackande medlet tillsätts mellan de två huvudskikten - Och den mest änden av färgskiktet spricker och visas i färgen på det nedre ytskiktet. Du kan använda två olika toner eller samma nyanser på skikten.

Krakelointaaimen i den franska serien.

Tips: Om du gillar shabby chic-stil och valda möbler, prova ett sprickmedel mellan två vita färger.

Resultatet är då ett sofistikerat crappy look som du kan lägga till patina för att slutföra ytan med ett brunt eller grått vax som fortfarande stressar sprickor. Frenchiska vågor är fantastiska, bivaxbaserade och rörda att använda. Läs mer om användningen av vaxer från den här bloggen.

Foto: Prova en mängd olika verktyg för att göra en mängd olika verktyg: tuper med en svamp, gör lager - vandring och vax.

Vilken typ av färg är det värt att använda förbrukningar?

Du kan använda vilken färg som helst och konsumera den i möbelfärgen, men en av färgerna är över till andra - Lime Paint.

Det är tjockare än konventionella möbelfärger, så du behöver inte det så mycket till borsten (det här är en fördel i lime målning i borstningstekniker).

Limefärg är det bästa alternativet för att göra patina och vintage utseende eftersom det är väldigt lätt att mala. Den franska serien helt doftande Original Artisan-serien är perfekt lämpad för konsumtion av lagrad målningsteknik och på olika sätt. När de ursprungliga artisan-serien målar målar ytan, är ytan fortfarande för att vaxa om möblerna eller ytan kommer till konsumtion. Upptäck den ursprungliga Artisa-serien av detta.

Turkos Lime Paint Anguilla Frenchic Paint Series från Original Artisan.

Bildton: Anguilla, Original Artisa-serien.

Dessutom saknar kalkstenen plast, tjock yta som ofta ser i latexmålade möbler när färgen har ackumulerats på möblernas kanter och lådorna eller dörrarna i möblerna kommer inte längre att stängas ordentligt efter målningen.

Om du använder en limefärg för första gången, vår serie Lata range nyanserär idealiska när du slutar försöka prova dessa tekniker.

De lata range-serien nyanser är självutjämning och uppskattar inte eller skyddar dem separat - Och din gratis eftermiddag ändrats omedelbart!

Waxy Lime Paint Lazy Range, Frenchic Paint från serien till möbelmålningen.

Bildton: Moody Blue, från Lazy Range-serien.

Helt enkelt dopp, måla och gå!

Dela detta dessa tips för din vän:

Sök efter produkter, blogginlägg osv.