Bildtexten visas här

Lägg till ditt erbjudande, information eller reklamtext

Frenchic Paint® berättelse

Frenchic Paint® -sortimentet föddes ur en passion för att restaurera gamla möbler och en önskan att främja återanvändning, gör-det-själv-arbete och gör-det-själv-andan.

Frenchic Paint® grundare och ägare Pam Gruhns passion för att renovera gamla möbler inspirerade hennes ansträngningar att skapa hållbara, men miljövänliga målnings- och dekorationsprodukter
för hantverkare och hemmamålare.

Framtidens boende är alltmer ekologiskt och inredningen bör också vara mindre miljöskadlig. Återvunnen inredningsdesign är valet. Den är prisvärd och förnuftig, det är en liten ekologisk handling som sparar naturresurser och styr våra konsumtionsvanor i en mer hållbar riktning, bort från
engångskulturen.

Om självskapande och återvinning är din grej,
då kommer du att älska Frenchic-sortimentet.

Våra värderingar ligger fast i hjärtat av miljömedveten inredning, återvinning av gamla möbler och glädjen i att göra saker. Vi vill inspirera dig att bli personlig och avslappnad med Frenchic-produkter av hög kvalitet. Istället för ständig konsumtion kan du inspireras till att skapa din egen lyx genom att kombinera nytt och gammalt, målat och trimmat. Frenchic-färgerna passar både för ivriga hemmamålare, miljömedvetna proffs och hantverkare.

Visste du förresten att ingen annan färgserie har tilldelats den prestigefyllda brittiska drottningens egen "Queen's Award"? Endast ett fåtal utvalda innovativa, nya och högkvalitativa märken kan tilldelas märket , t.ex. Frenchic Paint®. Det är fantastiskt och ödmjukt att vara i samma sällskap som stora namn som Dyson, Jaguar och Land Rover! Frenchic-sortimentet håller snabbt på att bli inredningsmålarnas favoritsortiment tack vare sina nya prisbelönta egenskaper.

Du hittar inte Frenchic Paint® -produkterna i de stora
järnaffärerna eller stormarknaderna, utan i små, lokala
familjeföretag och entreprenörer som säljer sina produkter i fysiska butiker och butiker. Frenchic Paint® är också ett val för den miljömedvetne företagaren. På detta sätt vill vi göra vår del för att stödja småföretag och hålla fysiska butiker levande.

Så besök din lokala Frenchic-återförsäljare och ta del av våra kurser. Vi uppmuntrar och hjälper vårt team av entreprenörer att utvecklas och lyckas på vägen. Vi tror starkt på kraften i att arbeta tillsammans.

Låt dig inspireras av våra nyanser och upplev glädjen i att göra!

Det är passionen, det är människorna och det är färgen!

Testivoittaja Frenchic

Frenchic seinämaalit ovat voittaneet vuotuisen maalitestin Englannissa kahdessa kategoriassa. Frenchic maalit ovat nyt paras pestävä seinämaali sekä paras chalk paint -kategoirioiden ylivoimainen voittaja 22:n testatun maalimerkin joukosta!

Katso mitä muut ovat maalanneet! Liity mukaan FB-ryhmään.

Hae tuotteita, blogikirjoituksia ym.